Sommerhus til leie på Tromøy, Sørlandet

Flotte og varierte turmuligheter
Kort vei til vakre strender
Et kvarter til Arendal
En time til Kristiansand
Gode fiskemuligheter

Ingenting er som sommeren på Sørlandet. Når solen står høyt på himmelen, sjøen holder tyve grader og solgangsbrisen svaler ned de varme dagene akkurat passe, er livet godt å leve.
På østre Tromøy ved Arendal får man alt det beste Sørlandet har å by på: flotte strender med fin skjellsand, lune viker og bukter, åpent hav rett utenfor, med glimrende fiskemuligheter og forhold for alle typer vannsport. Samtidig kan man nyte en allsidig og rik natur inne på land om man skulle ønske det. Svært gode turmuligheter, et rikt dyreliv og en fredfylt tilværelse uten at det er overbefolket.

Huset er på omlag 180 kvm over to plan med opparbeidet hage, med trampoline og huske for barn. En stor skyvedør fører rett ut i hagen fra 1. etg, mens en annen fører ut på terrassen fra 2, etg, med trapper ned til hagen. Fra 2. etg har man også utsyn til havet. Terrassen har spisebord til 8-10 personer, under tak.

Ønskes folkeliv kan en tur til Arendal sentrum anbefales, der det syder av liv i Pollen gjennom hele skoleferien. Det er bare et kvarter unna med bil.

3,5 km til butikk

2,5 km til kafè med panorama mot havet

6 km til Bjellandstrand Gård

8 km til: Butikk, apotek, bensin, post, Hove

750 m til buss

30 min til golfbane og jernverksmueseum

Rikt dyre- og fugleliv

Kjøkken kjøkken Kjøkken Spisestue Spisestue Spisestue Kjøkken Spisestue veranda Stue Stue Stue Stue Kjøkken kjøkken Spisestue veranda Stue Stue Stue Stue